Catering

Obsługa dużych i małych imprez

Catering to dział w naszej firmie, który z powodzeniem funkcjonuje już od kilku lat. Nasi kucharze to wirtuozi smaku, którzy dostosowują menu do najbardziej wygórowanych oczekiwań zleceniodawcy.

Dbamy zarówno o walory kulinarne jak i estetyczne potraw.

Staramy się aby aranżacja stołów odpowiadała konwencji imprezy, stosujemy trafne rozwiązania na najwyższym poziomie. Zawsze jesteśmy otwarci na Państwa propozycje i sugestie.

Najważniejsza dla nasz jest radość i satysfakcja konsumentów.


Organizujemy:

Cocktaile i bankiety

Imprezy plenerowe

(grille, pikniki, garden party)

Przyjęcia wigilijne i wielkanocne

Przyjęcia firmowe i rodzinne


Stół rybny

Celebrowanie wyjątkowych chwil powinno odbywać się przy suto zastawionym stole dlatego dla miłośników dań rybnych stworzyliśmy ofertę o wyjątkowych walorach smakowych

Barwne i piękne stoły rybne pomogą wykreować niezwykłą atmosferę na każdym przyjęciu.

Polecamy ryby faszerowane, tatar z łososia, teriny rybne, sałatki, ryby w galarecie, ryby wędzone oraz wiele ciekawych i smacznych dań które przygotujemy według upodobań klienta.

Galeria

Więcej zdjęć

Zapraszamy do skorzystania z naszych usług.

Menu

Portfolio Item

Przekąski

  • Prosiak faszerowany
  • Galantyna z kurczaka
  • Indyk w galarecie
  • Kaczka faszerowana
  • Rolada z gęsi z orzechami
  • Rolada z ind. grzyby i zioła
  • Schab po warszawsku
  • Rolada z soli ze szpinakiem
  • Carpacio wołowe
  • Szparagi w szynce
  • Piersi kurczaka z bakaliami
  • Tymbaliki z wędz. pol. wieprz.
  • Koreczki mix
  • Roladki z grillowanego bakłażana
  • Roladki z grillowanej cukinii
  • Tartinki małe kanapeczki
  • Sataje z kurczaka
  • Tortilla z sosem
  • Jaja faszerowane
  • Kruche korpusy z pastami
  • Galantyna z kurczaka porcje
Portfolio Item

Mięsa pieczone

  • Szynka piecz. z goździkami
  • Karkówka pieczona
  • Boczek pieczony rolowany
  • Schab pieczony ze śliwką
Portfolio Item

Terriny
- pasztety francuskie

  • Terrina mięsna
  • Terrina warzywna
  • Terrina z dziczyzny
  • Terrina z indykiem, ananasem i bazylią
  • Terrina z indykiem, cebulą i karmelem
  • Terrina wiśnią wieprzowiny
  • Terrina rybna
Portfolio Item

Pasztety

  • Pasztet w cieście
  • Pasztet z grzybami
  • Pasztet drobiowy
  • Pasztet z dziczyzny
  • Pasztet z kaczki
  • Pasztet wp. z kurkami
  • Mus z wątróbek na żurawinie
Portfolio Item

Sałatki

  • Sałatka brokułowa
  • Sałatka mongolska
  • Sałatka pene
  • Sałatka cezar z kurczakiem
  • Sałatka tuńczykowa
  • Sałatka z krewetkami koktailowymi
  • Sałatka z sosem koktajlowym
  • Sałatka grecka
  • Sałatka jarzynowa
  • Sałatka caprese
  • Sałatka sałatka śledziowa
  • Sałatka capriccioza
Portfolio Item

Owoce

  • Sałatka owocowa
  • Owoce krojone
  • Koszyk z arbuza z szaszłykami
Portfolio Item

Ryby

  • Ryba po grecku
  • Carpacio z łososia
  • Łosoś w galarecie
  • Ryba faszerowana
  • Pajk kijev
  • Łosoś cały żelowany
  • Ryby wędzone patera
  • Śledziki z jabłkiem
  • Tatar z łososia
  • Tatar ze śledzia
  • Śledzik z jabłuszkiem i ogórkiem konserwowym
  • Tatar z łososia - porcje
  • Tatar ze śledzia - porcje
Portfolio Item

Zupy

  • Strogonoff
  • Żurek z jajkiem i kiełbasą
  • Flaki
  • Rosół z makaronem
  • Zupa meksykańska
  • Zupa rybna
  • Barszczyk czerwony
  • Flaczki kalmarowe
  • Grzybowa z boczniakami
  • Zupa brokułowa - krem
  • Zupa warzywna - krem
  • Zupa kalafiorowa - krem
  • Zupa ziemniaczano-porowa - krem
  • Zupa kukurydziana - krem
  • Zupa dyniowa - krem
  • Zupa pomidorowa z mozzarellą i bazylią
Portfolio Item

II dania

  • Polędwiczki wp. fasz. grzybami w boczku lub szynce
  • Polędwiczki grillowane z serem feta
  • Medaliony wołowe z grilla z sosem z dziczyzny
  • Kaczka pieczona z sosem pomarańczowym
  • Gordon blu(pierś kur. lub schab)z serem i szynką
  • Devolaj z masłem czosnkowym
  • Udko kurcz. faszerowane pieczone
  • Pierś kurczaka rolowana z warzywami
  • Sznycel wiedeński (schabowy)
  • Kotlet kowala schabowy z pieczarkami i serem
  • Łosoś zapiekany
  • Sandacz pieczony z serem mozzarella, cherry tomat. i sosem
  • Piersi kurczaka z suszonymi pomidor.owinięte w boczek
  • Saltinboca z szynką parmeńską, mozzarellą, szałwią
  • Sos do polędwiczek
Portfolio Item

Dodatki

  • Ziemniaki z wody
  • Ziemniaki księżyce pieczone
  • Ziemniaki gratta zapiekane ze śmietaną,czosnkiem,serem
  • Ryż z warzywami
  • Kluski śląskie
  • Kopytka
Portfolio Item

Surówki

  • Coleslaw
  • Surówka z czerwonej kapusty
  • Surówka z marchwii
  • Surówka z kiszonej kapusty
  • Surówka wiosenna
  • Mizeria
  • Surówka z kapusty pekińskiej
  • Surówka z buraków gotowanych
  • Jarzynka na ciepło
  • Marchewka z groszkiem na ciepło
  • Kapustka zasmażana
  • Kapustka młoda na ciepło
  • Warzywa grillowane
  • Warzywa z wody z masłem
  • Buraczki na ciepło
  • Kapusta modra na gorąco
  • Surówka selerowa
Portfolio Item

Menu na grilla

  • Karkówka porcjowana
  • Kiełbaska
  • Kaszanka
  • Udziki drobiowe bez kości
  • Piersi kurczaka
  • Żeberka
  • Boczek
  • Szaszłyki
  • Hamburgery
  • Łosoś filet
  • Tilapia filet
  • Bigos

KontaktJeżeli życzą sobie Państwo więcej informacji służymy pomocą

Każdego z naszych klientów traktujemy indywidualnie – wystarczy się z nami skontaktować

Zamówienia przyjmujemy od poniedziałku do piątku w godz. 8.00- 16.00

Catering

kom.606 401 266

tel.25 759 16 43

Zaopatrzenie hoteli i restauracji

tel. 25 759 16 43

tel. / fax 25 759 20 61

kom.606 401 266

kom.883 363 072

Usługi DDD

tel.25 759 16 43